Tietoa meistä ja verkkokaupastamme 


Olemme sisarukset Hanna ja Anni ja omistamme Rock My World - verkkokaupan yhdessä. Tuotevalikoima on rock- henkinen omista mieltymyksistämme johtuen. Tarjolla on kuitenkin myös muunlaisia tuotteita ja valikoima laajenee ja muuttuu jatkuvasti. Olemme käyttäneet satoja tunteja etsiessämme mahdollisimman ihania ja hienoja tuotteita verkkokauppaamme. Meille saa myös esittää toiveita ja ehdotuksia tuotevalikoimaan. 


Ajatus verkkokaupan perustamisesta on itänyt mielessämme jo vuosia. Ideana on ollut alusta lähtien se, että haluamme tuoda myyntiin kivoja tuotteita edulliseen hintaan. Meitä järkyttää se kuinka kallista Suomessa on ja millaisia hintoja vastaavista tuotteista pyydetään yleensä. Olemme harrastaneet ulkomaisista nettikaupoista tilaamista ja hintavertailua jo useiden vuosien ajan. Vaikka ulkomailta tilaaminen on suomalaisten keskuudessa yleistynyt, niin olemme huomanneet että monet eivät edelleenkään rohkene sitä tehdä. Yleisin syy lienee se, että tilaus pitäisi maksaa luottokortilla tai luoda Paypal-tili ja tilausta joutuu odottamaan jopa kuukausien ajan. Tästä syystä haluamme tuoda näitä tuotteita myös sellaisten ihmisten ulottuville, jotka eivät niitä ulkomailta halua itse tilata. 


Olemme asuneet myös useita vuosia Thaimaassa ja yksi maan parhaista puolista oli juurikin halvat hinnat. On ihanaa shoppailla, kun ei tarvitse miettiä hintoja koko ajan. Tarkoituksenamme onkin luoda kontakteja Thaimaassa oleviin tukkumyyjiin ja aloittaa maahantuonti sieltä suoraan ilman välikäsiä. Tähän meillä on hyvät edellytykset sujuvan thai-kielen taitomme ja shoppailu asiantuntemuksemme ansiosta.